Hänt i veckan

 
 
 
 
Knasiga saker som hänt i veckan:
Jag sätter mej på toastolen (ja, locket är på) och efter några sekunder brakar det till och locket spricker i tre bitar.
Efter denna incident funderade jag på om alla mackor och all glass som åts under halsflussveckan satte större spår än jag  trott. Så istället för fredagens chokladbollar får det bli Undebara Claras energibollar för min del. I med nyttigheterna i mixerkannan. So far so good. Men när kannan ( med bortappat lock) skruvas fast på mixern visar det sig att den står på max. Så i luften flyger kakao, aprikoser och havregryn. Min stickade kofta ändrade kulör. 
I alla väder traskar jag och mina barn hemåt varje dag. Denna vecka har det varit en hyfsad tuff strapats med piskande vindar, snö från alla håll och vallar att trycka sulkyn igenom. Därför var glädjen stor när J slutade tidigare och kom och hämtade oss. Lilla A ska absolut ha gummistövlar på sej, men jag ger mej inte. Svettig pga min ordentliga vinterklädsel tar jag ungen under ena armen och vinterstövlarna i den andra och traskar ut. Ja, ni har säker redan kommit på vad jag missade. Väl i bilen ler storebror och frågar om jag verkligen ska ha på mej dom där. Tossorna. Stora, knallröda galonvarianter.
 
Men dessa tre upplevelser skrattar jag åt. Idag var det däremot nära till tårar när jag inser att jag lyckats glömma mitt frisörköpta, dyra hårskum när jag packade kassarna på Ica. Gah! Nån efter mej i kön tyckte väl att de behövde det, för borta var det. Gah!
 
 En rolig hatt har jag att glädja mej åt iallafall. Kanske kan sprida glädje till andra fram på vårkanten :)
/Elin
Visa fler inlägg